Sales Manager PV downstream solar services

Job description


Wij maken zonlicht! Wij zijn specialisten in hoogwaardige technologie en diensten waarmee zonnepanelen kunnen worden getest. Onze klanten zijn wereldwijde kopers, fabrikanten, ontwikkelaars, gebruikers, testers, financiers en verzekeraars van zonnepanelen. Zij gebruiken onze test services en apparatuur om de opbrengst, kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten en investeringen zeker te stellen. Eternalsun Spire heeft een duidelijke strategie; We streven er naar om een leidende rol te kunnen spelen bij het maximaliseren van de opbrengst van zonne energie. Ons team bestaat uit 35 collega’s met vestigingen in Spanje, China, Amerika en klanten op alle continenten.


Over de baan

Met de groei van zonne energie zoeken kopers van modules steeds vaker naar stevige garanties voor opbrengst en kwaliteit. Wij willen onze positie in deze markt verder uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een Sales Manager downstream dienstverlening. De nadruk ligt hier op het vergroten van onze specifieke klantenbasis bestaande uit ontwikkelaars, installateurs, verzekeraars en beheerders van zonneparken in Nood-West Europa. Met behulp van ons uitgebreide pakket aan diensten stellen we klanten in staat om vanaf vroeg in het koopproces kwaliteit te borgen. Jij gaat, met onze brede ervaring in zonne energie als basis, door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen komen tot winnende voorstellen die exact aansluiten bij de individuele QA doelstelling van de klant. Soms zal je zelfs helpen om visie te creeren en de klant doelstellingen te formuleren. Daarnaast vragen we een stevige bijdrage aan het ontwikkelen van nieuwe proposities, promotie en doorontwikkeling van ons bedrijf. We zullen je trainen op onze proposities en gestructureerde commerciele processen. Standplaats is Den Haag en je zult vaak klanten bezoeken.

Requirements

Over jou

Om succesvol te zijn is het belangrijk dat je communicatief sterk en klantgericht bent. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, hebt ervaring met complexe proposities en bent technisch opgeleid of door ervaring technisch bekwaam. Commerciele ervaring in deze industrie is een groot voordeel om snel aan de slag te kunnen. Je werkt even goed zelfstandig als samen en hebt een flinke dosis assertiviteit. Verder ben je in het bezit van een afgeronde HBO (of WO) opleiding en 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke sales functie.


Wij bieden

Een prettige werkomgeving in een internationale setting. Een goed salaris plus een bonus bij een mooi resultaat, reiskostenvergoeding, een pensioenplan met 2 extra modules, 25 vakantiedagen met de optie tot bijkopen van vrije tijd, een gezamenlijke lunch. Na een een succesvol eerste jaar, een vaste aanstelling. Eternal Sun investeert graag in ontwikkeling en groei van mensen om zo samen de energietranstitie te versnellen.


Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via onderstaande link je CV en motivatiebrief naar Priscilla Lim | HR Manager